Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска од село Сарамзалино, општина Лозово, ќе ги соопшти деталите за новиот јавен оглас за давање под закуп државно земјоделско земјиште во Џумајлија.

Станува збор за површина од над три хектари.

Николовски ќе се осврне и на идните мерки во земјишната политика.

Поврзани вести

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново