Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Двегодишно дете се качило на прозорецот и за малку ќе паднеше од втор кат – вистинска драма се случуваше во турски Инстанбул.

За среќа, соседите го забележале детето како виси на прозорецот, очигледно не можејќи да се врати назад во собата, па веднаш тргнале во акција да го спасат.

Најпрвин тие се обидоа да ги повикаат родителите за да го повлечат од внатре, меѓутоа набрзо се досетија да земат ќебе и да го рашират под прозорецот.

Исплашеното дете се обидуваше да се врати назад, меѓутоа во еден момент ги отпушти рацете и падна директно врз ќебето.

За среќа, брзата реакција на соседите го спаси детето кое што помина без никакви повреди.

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

Најново