Секоја жена сака да има убави нокти на рацете. Меѓутоа,често с случува да не можете да доќекате да пораснат доволно за да ги формирате по сопствена желба. Во продолжение прочитајте неколку совети кои ќе ви помогнат вашите нокти да растат побрзо и да бидат поцврсти.

Со доаѓање на сончевите денови време е во вашата козметичка чанта задолжително да се најде и бронзер. Ви доенсуваме неколку совети со кои ќе извлечете најдобро од овој козметички производ.

Еден од главните трендови кои се издвојуваат на street style фотографиите е дефинитивно од модната сцена веќе некое време отфрлената,црно бела комбинација.

Пролетта и летото делуваат многу инспиративно за нов изглед на нашата коса, шминка, но и на ноктите.

Врнежливите денови не потсетија на безвременските мантилчиња кои како да се создадени за вакви денови.За среќа понудата на high-street продавниците е одлична!

Чувствителната кожа особено е тешко да се негува бидејќи дури и изборот на прозиводи не е едноставен.

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

banerknigovodstvo

Најново