Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Тринаесетгодишниот Џејмс Стивенџ од Велика Британија забележал нешто необично на штотуку родено јагне.

Имено, јагнето родено црно, прошарано со бели влакна на стомакот, кои изгледаат како да пишува „lamb“ (на англиски: јагне).

„Штом се роди го видов натписот на неговиот стомак. Навистина пишува ’lamb’“, вели момчето за британските медиуми.

Родителите на момчето држат фарма и се занимаваат со стока, а вакво нешто не виделе.

„Јагненцето е здраво и весело, постојано скока“, велат тие.

Web banner Duma Sinetta 2019 300x250px 01

Најново