Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Модниот тренд за пролет и лето за 2018-та година не ги изостави цветниоте принтови.

Магазинот „Фрајдеј“ објави модели кои можат да ве инспирираат.

Не се преоптоварувајте со купување на нови парчиња, едноставно пребарајте во плакарот и трансформирајте ја облеката во супер модерна.

Поврзани вести

Web banner Duma Sinetta 2019 300x250px 01

Најново