„Не можам ниту во ноќите да дојдам до збор, жена ми зборува и во сонот“ – неделен афоризам на Коки

Објавено на 5 декември, 2022 во 10:15

Прочитајте ги новите шест афоризми на велешкиот афористичар Никола Бошков – Коки и почетокот на работната седмица започнете го со насмевка. 😀

-Она што не се гледа во бракот, се слуша при разводот.

-Мојата млада колешка се покажа како извонреден стручњак по хортикултура, своето момче успеа мошне вешто да го НАСАДИ.

-Тој беше толку импотентен, што не беше во состојба ниту погледот да го дигне.

-Не можам ниту во ноќите да дојдам до збор, жена ми зборува и во сонот.

-Мојата генерација ја немаше привилегијата да биде сексуално воспитувана,ние бевме…САМОУКИ.

-На добриот голман и добрата девојка, не смее ништо да им помине низ нозе. 

Афористичар

Никола Бошков – Коки

Сподели:

Напиши коментар

Станете член на ДУМА.мк и споделете го вашето мислење преку коментар. Кликнете тука за да се најавите.